Ervaringen

“Wat een heerlijke vakantie hebben we hier gehad! Prachtig huis, mooi weer, super zwembad, elke dag was weer genieten. ’s Ochtends ‘napolitana de crema’ halen bij de bakker, ’s avonds vers visje grillen op de steengrill en wijntjes drinken bij kaarslicht. Relaxdagen bij het zwembad in de luie ligstoelen hebben we afgewisseld met uitstapjes in de omgeving. Een absolute aanrader is een autorit door het Gredos gebergte met als eindpunt Avilla. Toledo was adembenemend mooi, alhoewel je ’s avonds niet moet rekenen op een knus restaurant. Na 2 uur zoeken zijn we om 21.00 uur bij de McDonalds beland… Iets verder rijden vanaf hier (zo’n 2 uur) ligt Segovia, een historisch stadje wat ook erg mooi en gezellig is. De autorit er naartoe (binnendoor via Navacerrada) is spectaculair qua uitzichten. Kortom, een top vakantie gehad!! Ontzettend bedankt dat we hier 2 weken konden genieten. We komen graag nog eens terug.”

Hans en Marlies Smilde

 

“Wij hebben hier met z’n vieren een heerlijke week doorgebracht. Veel gezien, veel en lekker gegeten en gedronken. Afgezien van de prachtige natuur hebben wij ook genoten van de vele culturele/historische hoogtepunten van deze omgeving. Zo bezochten wij Madrid, Toledo, Chinchon, Segovia en op de laatste dag nog een absolute aanrader het Palacios Real de Aranjuez en de bijbehorende tuinen.

Behalve van al deze uitstapjes ook genoten van het huis, het terras en het prachtige uitzicht. Wij vinden het dus echt voor herhaling vatbaar en denken dat er nog heel veel meer te bekijken is in deze omgeving. Wij hopen dat al degenen die nog na ons komen net zo’n fijne tijd zullen hebben.”

Co en Tineke Boky

 

“Beste Lilian en Gerard,

We willen jullie even laten weten dat we heel erg genoten hebben in jullie gezellige sfeervolle huis. We hebben hier gelogeerd met al onze kinderen + kleinkinderen en ook zij hebben het geweldig naar hun zin gehad. Madrid had voor ieder wat wils en ook Toledo is bezocht. Thuis gekomen hebben we heerlijk geluierd op de zonnige terrassen en ’s avonds een wijntje gedronken bij de open haard.

Kortom, het was een onvergetelijke week.”

Guido en Anja Bruijns

 

“Hallo Allemaal,

die na ons in dit geweldige huis komen. Wij hebben het hier super naar de zin gehad. Over het weer hadden wij helemaal niks te klagen, op 1 dag na in de 2 weken die we hier waren, elke dag boven de 35 gr. Super dan is zo’n fantastisch zwembad. Wij waren hier maar met ons tweetjes, dus dat was extra veel luxe voor ons samen. Het eten hier in Spanje is niet om over naar huis te schrijven. Ze bakken er weinig van, het beste  waar wij hebben gegeten was bij een cafetaria in het dorpje Chapineria hier ongeveer 4 kilometer vandaan. Het zou ook leuk zijn als jullie de huisgenoten Knabbel en Babbel de 2 eekhoorntjes zouden blijven voorzien van elke dag wat lekkers en vers water op de picknicktafel onder de grote dennenboom, waarin ze naar hartelust iedere dag spelen. Wij raden ook iedereen aan om een bezoekje aan de super mooie stad Toledo te brengen. Wij vonden dat nog leuker dan Madrid.

Iedere dag verse broodjes gehaald bij de bakker in het dorp. Is ook zeker niet onbelangrijk! We kunnen rustig zeggen dat het hier fantastisch vakantie houden is. We zullen dan ook zeker nog een keertje terugkomen. Bedankt voor jullie mooie huis en tot gauw”.

Bastiaan en Renate Tuin